28 Şubat 2012 Salı

Makyaj oyunları

Bilhassa kız çocukları, her zaman için annelerini kendilerine örnek alır ve babalarını annelerinden kıskanırlar. Küçük yaşta baş gösteren bu durum gayet doğal olduğu için, çoğunlukla ebeveynler tarafından gayet hoş karşılanabilir. Kız çocuğu bu yaşta annesi gibi makyaj yapmaya özenir, büyük bir kadınmışçasına hareketler yapma amacını güdebilir. Takdir edeceğiniz gibi, bu gibi durumların sonunda ortaya oldukça komik sahneler de çıkabiliyor.
Her geçen gün yaygınlaşan internet ve bilgisayar kullanımı, bahsi geçen kız çocukları üzerinde de etkisini arttırmaya devam ediyor. Annelerine özenen küçük yaştaki kızlar, internet siteleri aracılığıyla da makyaj yapma oyunları oynayarak sanal alemden de olsa kendilerini tatmin ederek gerçekten makyaj yapmışlarcasına sevinebiliyorlar. Ebeveynler tarafından yine hoş karşılanan bu durum, sadece sanal alemde makyaj yapmaktan ibaret olduğu için pek de önemsenmiyor doğrusu. Sözü edilen makyaj yapma oyunların kullanıcılar ücretsiz olarak oyunlara erişim sağlayabildikleri gibi; pudra, allık, ruj, krem gibi eşyaları da istedikleri gibi kullanabiliyorlar. Yaptıkları makyajların başarı seviyesine göre puanla da ödüllendirilen oyuncular, oldukça sevindirik oluyorlar.
Küçük yaştaki çocuklar herhangi bir olumsuz içerikten oldukça kolay bir şekilde etkilenebileceği için, çocukların vakitlerini geçireceği oyun sitelerini titizlikle belirlemek hayli önem taşıyor. Söz gelimi http://makyajoyunlari.oyna.biz/ adresini ziyaret eden oyuncular oldukça hoş bir tasarıma sahip siteyle karşılaşacakları için, bu siteden asla ayrılmak istemeyecekler. Haydi, hemen şimdi oyuna başlayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder